Személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlása az ELFT számára

Ön bizonyára naponta tájékozódik ezen az oldalon a fizika hazai és nemzetközi eseményeiről, olvassa a Fizikai Szemlét, részt vesz évente a tanári ankéton vagy éppen előadással készül az idei Magyar Fizikus Vándorgyűlésre. Az Eötvös Társulatot szakértői fórumokon képviselő kollégáktól értesül a fizikaoktatás helyzetének javítására tett erőfeszítéseinkről, ők továbbítják a döntéshozóknak az Ön iskolai tapasztalatait. A területi csoportok valamelyikének tagjaként rendszeresen kínál régiója érdeklődő közönségének a fizika legújabb eredményeiről szóló bemutatókat. Évente egyszer pedig közös erőfeszítéssel az egész országot igyekszünk ráébreszteni, hogy a "Fizika mindenkié"!

E lista láttán nyilván Ön is egyetért velünk abban, hogy az Eötvös Társulat tevékenysége nemcsak a fizikusoknak és fizikatanároknak, de az egész országnak nélkülözhetetlen érték.

Társulatunk működési biztonsága az intézményes szponzorálás fokozódó bizonytalansága miatt egyre nagyobb mértékben függ tagjaink anyagi támogatásától. Ez évben erre különösen nagy szükség van. Hisszük, hogy minden tagunk már rendezte éves tagdíját. Sokan szerény mértékben túl is fizetik annak évek óta változatlan összegét. Bizonyára lesznek még, akik néhány ezer forint többletet is felajánlanak ügyünknek.

Kérjük, hogy ebben az évben első helyen, minden más nemes célt megelőzve, gondoljanak adójuk 1%-ának felajánlásakor a 125 éves Eötvös Loránd Fizikai Társulatra!

2016. április 20.

Az ELFT egykori és jelenlegi elnökei: Csikai Gyula, Gyulai József, Patkós András, Sólyom Jenő

Adószámunk: 19815644-2-43

Önkéntes adományok utalására számlaszámunk: 10200830-32310274-00000000 (K+H Bank)